• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۵
واكراند واحد آشپزخانه ( بازدید ایمنی ) در سال جدید
واکراند واحد آشپزخانه ( بازدید ایمنی ) در سال جدید باحضور دکتر سیدعلیرضا خونساری رئیس بیمارستان رحیمیان ،مهندس محمد مهدی آقابگلو مدیر بیمارستان ،سیده فاخره عمادی مترون ، مهندس فرزانه مردعلی مسئول واحد تغذیه و اعضای دیگر کمیته تغذیه واکراند ( بازدید ایمنی ) واحد آشپزخانه در تاریخ 20فروردین 1401 برگزار شد . این واکراند جهت بهبود کمی و کیفی واحد آشپزخانه به جهت خدمت رسانی به بیماران و پرسنل بیمارستان در سال جاری برگزار شد.

واکراند واحد آشپزخانه ( بازدید ایمنی ) در سال جدید

باحضور دکتر سیدعلیرضا خونساری رئیس بیمارستان رحیمیان ،مهندس محمد مهدی آقابگلو  مدیر بیمارستان ،سیده فاخره عمادی  مترون ، مهندس فرزانه مردعلی مسئول واحد تغذیه و اعضای دیگر کمیته تغذیه واکراند ( بازدید ایمنی ) واحد آشپزخانه در تاریخ 20فروردین 1401 برگزار شد .
این واکراند جهت بهبود کمی و کیفی واحد آشپزخانه به جهت خدمت رسانی به بیماران و پرسنل بیمارستان  در سال جاری برگزار شد.